BIH

Oglasio se vlasnik benzinske pumpe na kojoj je nesretni mladić bio na razgovoru za posaoKolege radnika koji je razgovarao sa mladićem kažu da ne vjeruju da je on postavio video, već da je to uradio neko drugi.

Vijest da je mladić Mladen Dulić (22) iz Laktaša izvršio samoubistvo, nakon što se na društvenim mrežama masovno dijelio video snimak na kojem traži posao na jednoj pumpi, jutros je pogodila cijeli region.

Kako piše Banjaluka.com, mladić je tražio zaposlenje na benzinskoj pumpi “Gligić”, kada ga je jedan od radnika i snimao, a video snimak se kasnije pojavio i na društvenim mrežama.

Vlasnik pumpe Živojin Gligić je rekao da je upoznat sa svim događanjima i da duboko žali zbog gubitka mladog života. Takođe, kako je naveo, razgovarao je i sa radnikom, ali mu nije jasno zašto se sve tako desilo.

Kolege radnika koji je razgovarao sa mladićem kažu da ne vjeruju da je on postavio video, već da je to uradio neko drugi.

Radnik sa snimka trenutno ne radi na pumpi, a još uvijek se ne zna šta će se poduzeti povodom ovog slučaja.

Uhapšen radnik koji je snimao

Policija je uhapsila Veljka Trišića, radnika benzinske pumpe sa videosnimka na kojem je prikazan Mladen Dulić (22)

“Nezavisne novine” objavile su da su njihovi izvori dodali da je Trišić trenutno na kriminalističkoj obradi, a tereti se za nevlašteno snimanje.

Podsjetimo, Mladen je ismijavan i sniman kamerom tokom prijavljivanja na posao, nakon čega je snimak objavljen na društvenim mrežama. Motiv samoubistva nije poznat, ali šokirani korisnici društvenih mreža zahtijevaju da se ovaj slučaj u potpunosti istraži.

Ovaj tragedija šokirala je BiH i region.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top