BIH

Oglasili se roditelji mališana koji su došli u Sarajevo: “Kazali su ‘samo smo vas Srbe čekali”



Roditelji se žale da nisu imali policijsku pratnju i da na uktamice idu svojjim prevozom.

Nakon incidenta koji se večeras desio ispred hotela Hills, u kojeme je jedan od roditelja djece iz Srbije uboden nožem, dobili smo izjava dvoje roditelja iz Beograda koji su doveli svoju djecu na međunarodni fudbalski turnir.

Anton Miladinović iz Batajnice, iz škole fudbala “El maestro”, kazao je da je u hotel upalo 10-15 momaka sa fantomkama.

“Isprskali su roditelje biber sprejom, suzavcem i izboli su nožem momka jednog sa Zvezdare. Priredili su nam pakao. Nije prijatno, u jednom momentu zavladala je panika u hotelu dok nisu specijalci došli i smirili roditelje. Inače smo na ivici bili da se pokupimo i vratimo za Srbiju. Imamo utakmicu van ovog hotela i imamo problem”, kazao je.

Roditelji se žale da nisu imali policijsku pratnju i da na uktamice idu svojjim prevozom.

“Ovdje imam obebjeđenje od desetak momaka, koji su stvarno prijatni. Kada je došla policija ja sam im uputio par pitanja i meni je policajac jedan uputio provokaciju. Unio mi se u lice i rekao ‘šta se*eš’. Nisam očekivao da policija ovdje tako reaguje. Drugi njegov kolega prišao je i zagrlio me, tu su bila moja djeca, pomazio ih je i rekao ‘druže smiri se, zaštitićemo vas, tu smo’”, ispričao je Ljubomir Vukadinović.

Navodi da je ovaj turnir prošao super.

“Sada da petnaestak ljudi pokvari ovu manifestaciju je katastrofa.

Kazali su i šta su im ti momci koji su napali rekli.

“Rekli su ‘samo smo vas Srbe čekali’. Šta god to značilo, ružno je za ovakav grad. Djeca su plakala po sobama, jedva smo ih smirili. Treba da igraju utakmice. Mi smo zbog njih ovdje, nismo došli da pravimo incidente piše N1.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top