MAGAZIN

Oglasila se porodica Matthewa Perryja: “Slomljeni smo”Hitne službe poslane su u njegov dom u Los Angelesu u 16.07 u subotu. Doktori su pokušali spasiti Perryja dok je još bio u jacuzziju, no pokušaji da ga ožive bili su neuspješni te su ga proglasili mrtvim na mjestu događaja

– Srca su nam slomljena zbog tragičnog gubitka našeg voljenog sina i brata. Matthew je svijetu donio toliko radosti, i kao glumac i kao prijatelj. Svi ste mu zaista puno značili i cijenimo sve vaše izraze ljubavi i podrške, stoji u saopćenju koje su prenijeli američki mediji.

Saopćenje se odnosi na njegovu majku, oca, očuha i maćehu te petero polubraće i polusestara.

Podsjećamo, hitne službe poslane su u njegov dom u Los Angelesu u 16.07 u subotu. Doktori su pokušali spasiti Perryja dok je još bio u jacuzziju, no pokušaji da ga ožive bili su neuspješni te su ga proglasili mrtvim na mjestu događaja. 54-godišnjeg glumca nisu prebacivali u bolnicu, potvrdila je tamošnja policija.

Perry je tokom jutra bio na popularnom Pickleballu (igra slična tenisu). Potom je poslao asistenta da obavi neke stvari za njega, a kad se on vratio, otprilike dva sata kasnije, našao je Perryja te pozvao hitnu pomoć.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top