MAGAZIN

Oglasila se Lepa Brena nakon kritika o haljini: "Dok u današnje vrijeme partneri ubijaju žene – problem su naslikane zlatne cice"Smatra kako u današnjem vremenu imamo mnogo većih problema…

Crno-zlatna odjevna kombinacija ‘šokirala‘ je gledatelje. Naime, pjevačica je nosila dugu haljinu koja je na sebi imala ocrtano žensko tijelo, a osim toga, bila je ukrašena i šljokicama – a izazvala je niz negativnih komentara.

Tako su pisali na društvenih mrežama haljina nije bila prigodna za emisiju koju gledaju i maloljetnici.

“Lepa Brena u najružnijoj haljini koju sam ikad vidjela u životu”, poručila je jedna korisnica Twittera.

Inače, Lepa Brena je novogodišnji koncert održala u Beogradu, u restoranu Topčiderac, a tom prilikom uskočila je u elegantnu, plavu haljinu u maniri holivudske zvijezde. A sada je za Slobodnu Dalmaciju komentirala mišljenja o crno-zlatnoj haljini i nije nimalo štedjela kritičare.

“Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta… Kakav lažni moral”, započela je, pa nastavila.

“Dok u današnje vrijeme partneri ubijaju žene, siluju se djevojčice i ne prihvaćaju prava gej populacije, da ne govorim o ratu u 21. stoljeću te širenju vjerske i nacionalne mržnje…, naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo”..

A komentarisala je i samu poruku haljine:

“Bez žena ne bi postojalo čovječanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena cijelog svijeta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i ljepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvjesne žene. Isti stil haljina prvi je kreirao Jean Paul Gaultier za Beyonce. Za mene ju je radio Boris Kargotić, vlasnik brenda DeMode, rođeni Splićanin. Vrlo moderan, avangardan i kreativan, u svojoj je karijeri surađivao s Madonnom i već spomenutom Beyonce”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top