MAGAZIN

Od razvoda nije prošlo niti pola godine: 91-godišnji milijarder snimljen s novom djevojkomObjavljene su i slike

91-godišnji milijarder viđen je kako upija sunce na Barbadosu u društvu Ann-Lesley Smith (66), nekadašnje policijske kapelanice i udovice, prenosi Daily Mail.

Par, koji se upoznao u novembru, večerao je na javnoj plaži. Smith je nosila žuti bikini i sarong u istoj boji koje je uskladila s ogrlicom s velikim dijamantnim privjeskom u obliku raspela.

Rečeno je da su na karipskom otoku boravili na poziv britanskog milijardera Anthonyja Bamforda, predsjednika uprave JCB-a.

Smith je diplomirala 1980. nakon čega se našla u nasilnom prvom braku koji ju je, kako kaže, naveo da pronađe boga i postane policijska kapelanka volonterka u okrugu Marin u Kaliforniji. Zatim se udala za američku zvijezdu country glazbe Chestera Smitha koji je posjedovao 13 televizijskih stanica u Kaliforniji i Oregonu, prenosi Jutarnji list.

Sad radi kao voditeljica na lokalnom radiju, a za American Christian Broadcasting Network rekla je da je sve dobilo smisao kad je pronašla boga.

S pokojnim suprugom 2005. godine snimila je album Captured by Love. Tri godine kasnije, umro je od srčanog udara u 78. godini.Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top