MAGAZIN

Objavljeni prvi rezultati toksikološkog nalaza Matthewa Perryja: Šta (ni)je nađenoOvo je samo prvi nalaz, a očekuje se i novi veliki nalaz koja bi trebao otkriti je li u njegovom tijelu bila opasna doza nekog lijeka za koji je posjedovao liječnički recept

Glumac kojeg je proslavila uloga Chandlera Binga u hit američkoj televizijskoj komediji Prijatelji, preminuo je u 55. godini života u subotu u kući u Pacific Palisadeu u Los Angelesu, a policija od tog trenutka radi na istrazi uzroka njegove smrti.

Perry je pronađen mrtav u svom domu i prema nekima je mogući uzrok smrti i infarkt miokarda nakon kojeg se utopio.

VEZANI TEKSTOVI

 

Potvrđeno je kako policija nije pronašla sumnjive supstance u njegovom domu. Pronašli su samo lijekove za koje je imao recept od liječnika i nije bilo očitih znakova traume, potvrdio je glasnogovornik policije Los Angelesa za medije. Ured medicinskog istražitelja okruga Los Angeles potvrdio je kako je autopsija završena u nedjelju te se još čekaju toksikološki nalazi, a s patologije su objasnili kako je potrebna dodatna istraga u slučaju smrti glumca Matthewa Perryja. 

– U slučajevima kada se uzrok smrti ne može utvrditi u vrijeme obdukcije, izdat će se odgođena potvrda dok se ne završe dodatne analize, stoji u objašnjenju. 

Glasnogovornik vatrogasne službe Los Angelesa Brian Humphrey rekao je za CNN da je hitna pomoć u Perryjev dom stigla u subotu u 16:07, a policija je stigla koju minutu kasnije. Perry (54) je pronađen u svojoj hidromasažnoj kadi i bio je bez svijesti, navodi Los Angeles Times pozivajući se na izvore iz policije. Perryjevi roditelji, John Bennett Perry i Suzanne Morrison, zajedno s njegovim očuhom, Keithom Morrisonom, viđeni su kako dolaze u glumčev dom u subotu navečer dok je policija još obavljala uviđaj. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top