Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta objavilo je Potencijalnu listu korisnika financijske pomoći na mrežnoj stranicama Ministarstva i Vlade FBiH.

Potencijalna lista korisnika financijske pomoći objavljena je u skladu s Uredbom o mjerama financijske pomoći obrtima i ostalim samostalnim djelatnostima u Federaciji Bosne i Hercegovine kako bi se ublažile negativne posljedice pandemije covida-19, priopćeno je iz spomenutog ministarstva.

Navedeno je kako će konačna lista korisnika financijske pomoći biti reducirana za sve obrte i ostale samostalne djelatnosti, a koji u skladu s članom 7. stav 1. točkom e) ne ispunjavaju uvjete iz ove uredbe.

U roku od osam dana od dana objave Potencijalne liste korisnika financijske pomoći, vlasnici obrta i ostalih samostalnih djelatnosti mogu podnijeti pismeni prigovor Ministarstvu uz adekvatne dokaze kao što su potvrda o izmirenim obavezama od Porezne uprave Federacije BiH, i to u originalnom primjerku ili ovjerenoj kopiji i slično.

Osnovani prigovori biti će uvaženi, a podneseni prigovori bez priloženih dokaza bit će odbačeni, navodi se u priopćenju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Jusuf naručio likvidaciju poznanika za 20.000 maraka

Kantonalni sud u Zenici potvrdio je optužnicu protiv Jusufa Mevića Juke i…

Forto povećao plaću direktorici Zavoda Belmi Barlov. Zašto?

Iako je još u maju prošle godine Belma Barlov imenovana za v.…

U Bosni i Hercegovini prosječna neto plaća 1.042 KM

Prosječna mjesečna isplaćena neto plata u Bosni i Hercegovini u decembru prošle…

Parlament BiH: Predat zahtjev za nižu stopu PDV-a na određene namirnice

Poslanici SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH predali su danas u…