Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković za danas je najavio rušenje spornog ugostiteljskog objekta “Kajak terasa”, za čiju izgradnju tvrdi da ne postoje potrebne dozvole i saglasnosti i da nisu ispoštovane potrebne procedure.

Sporni restoran, koji je u vlasništvu sina biznismena Mile Radišića, kuma člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, zatvoren je 11. marta ove godine.

“Sve zacrtane ciljeve ispunjavamo, a sutra u 15 sati sam na licu mjesta, što će biti moj obećani, treći dolazak i poruka da se Banja Luka obračunava sa privatnom državom i privatizovanim institucijama”, napisao je Stanivuković.
U međuvremenu, Dodikova kćerka Gorica, koja sa Stanivukovićem vodi “rat” na društvenim mrežama zbog, kako on tvrdi, neregularnosti vezanih za izgradnju terase u njenom restoranu “Agape”, zaprijetila je Stanivukoviću novim “snimcima”.

“Pustite ga više da sruši taj Kajak, kad već ništa ne gradi, neka bar nešto sruši i uslika se. Da slike sa pjevačicama na portalima zamjeni slikama sa bagerom. Dok ne dođe snimak na red”, napisala je Gorica Dodik na Twitteru.

Inače, nedavno je objavljen i Stanivukovićev videosnimak na kojem se vidi kako mladi gradonačelnik uči djevojke kako da “jašu” tako što on glumi konja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Uskoro neće moći svi u kladionice

Crna Gora će novim zakonom o igrama na sreću i nagradnim igrama…

Čanak: Nek se zna, sjevernoistočna BiH koja sebe naziva RS niti je Republika niti je Srpska

Čelnik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak smatra da Bosna i Hercegovina “ne…

Novalić: Hidroelektrane na Drini mogu da grade samo Srbija i BiH

Mi nemamo ništa protiv izgradnje hidroelektrane Buk Bjela na Drini, ali taj…

Radončić izabran za predsjednika SBB-a

  Delegati Trećeg kongresa Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH koji se…