BIH

Nedim Sladić: Kad nam stiže zima?Danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Slaba kiša je registrovana u sjevernim područjima Bosne.

U srijedu u Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U Bosni prije podne dosta magle i niske naoblake. Sunčanije u drugom dijelu dana. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12°C, na jugu do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22°C, na jugu do 25°C.

U četvrtak u većem dijelu Bosne prije podne po kotlinama i uz riječne tokove dosta magle i niske naoblake. Sunčanije u drugom dijelu dana. U Hercegovini sunčano. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 23°C, na jugu zemlje do 26°C.

U petak u većem dijelu Bosne prije podne po kotlinama i uz riječne tokove dosta magle i niske naoblake. Sunčanije u drugom dijelu dana. U Hercegovini sunčano. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 11°C, na jugu zemlje do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 17 i 22°C, na jugu zemlje do 26°C, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Sladić: Zime nema do daljneg

I bh. meteorolog Nedim Sladić kratko je komentarisao vremenske prilike u narednim danima.

– Ukratko: zime nema, do daljnjeg – napisao je Sladić na svom Facebook profilu.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top