BIH

Nastavlja se Miholjsko ljeto: Objavljena vremenska prognoza za vikendSutra će u Bosni i Hercegovini biti pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima.

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni sa maglom i niskom oblacima.

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu zemlje do 26 stepeni.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura oko 6, a najviša dnevna temperatura zraka oko 22 stepena.

Sutra će (nedjelja) u Bosni i Hercegovini biti pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, na jugu do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24, na jugu do 26 stepeni.

Ponedjeljak – u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu zemlje do 26 stepeni.

Utorak – u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme. Dio prijepodneva po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24, na jugu zemlje do 26 stepeni.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top