Na pojedinim fotografijama nalaze se Ana Jež i Dalibor Pavlović, a prema viđenom na tim fotografijama, teško je zaključiti da su Jež i Pavlović bili samo prijatelji, kako je to sinoć kazala članica SNSD-a

Ana Jež, članica SNSD-a iz Prijedora, osoba je zbog koje je svoj mandat izgubio, sada već bivši, prijedorski gradonačelnik Dalibor Pavlović.

Pavloviću su “presudile” fotografije objavljene u javnosti, a na kojima se vidi kako pije tablete i spava u toaletu. Objavljene su i Viber prepiske u kojima je Pavlović pisao da će se ubiti.

Osoba kojoj je Pavlović slao sporne fotografije, i sa kojom se dopisivao na Viberu, bila je upravo Ana Jež. Ona je sinoć, gostujući na FACE TV-u, kazala kako je Pavloviću sve “namjestio” čelnik prijedorskog SNSD-a, Saša Bursać.

Jež je, također, istakla kako je njen odnos sa Pavlovićem bio prijateljski, iako bivši gradonačelnik nije krio da je zaljubljen u nju.

“To je politička namještaljka Pavloviću. Znam da je milion puta rekao da ne može da izdrži pritisak. To je Saša Burać, predsjednik Gradskog odbora SNSD. Pavlović mu je odbio poslušnost. Prvi put kada je odbio da nešto uradu, onda mu se to desilo. Morao je da pije tablete za smirenje, imam sve poruke”, izjavila je Jež.

Potvrdila je da je bila u “prijateljskom” odnosu sa Pavlovićem, da je često bio u njenoj porodičnoj kući, ali je rekla da nije imala nikakve veze sa padom Pavlovića. Jež je nekoliko puta demantovala da je bila ljubavnica Dalibora Pavlovića i pred kamerama je pokazala telefon za koga su u SNSD tvrdio da ga je prodala opoziciji, zajedno sa fotografijama.

“To nije tačno, ničeg nije bilo. Pavlović to nigdje rekao nije, nikada nije spomenuo moje ime, ali je slao poruke. Ne, nije bila afera. Za Sašu Bursaća jeste. Nadam se da će do izbora izaći još više video snimaka. Nije u pitanju Pavlović nego mnogo viši ljudi iz SNSD. Stranka u Prijedoru nije stranka SNSD, nego stranka Saše Bursaća“, rekla je Ana Jež koja kaže da je u studio sarajevske televizije došla u pratnji supruga Gorana, koji joj vjeruje.

Prijedorski portal Sanainfo, objavio je nekoliko fotografija nakon sinoćnjeg gostovanja, a na kojim se vide Jež i Pavlović u zagrljaju.

Autentičnost ovih fotografija nije potvrđena, a u narednim danima se očekuje više reakcija na događaje i prljavu kampanju koja se trenutno vodi u Prijedoru.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You May Also Like

Po 100 KM za penzionere sa najnižom penzijom

Penzioneri sa područja Bijeljine, koji primaju najnižu penziju, dobiće po 100 KM…

Objavljeno koliko je u FBiH zaposlenih prema prebivalištu zaposlenika

Prema podacima Porezne uprave FBiH, broj zaposlenih u Federaciji prema prebivalištu zaposlenika…

Ejub Ganić poručio: Mladi, ne žurite sa odlaskom iz Bosne

Mi možemo ovu zemlju preporoditi! Zamolio bih mlade da izađu na izbore,…

Siniši Šušiću niko neće ukrasti obuću, nosi broj 56: Kesa na šuplje cipele i put škole

Tridesetdevetogodišnji Siniša Šušić iz Ljubinja je čovjek s najvećim stopalima u Hercegovini,…