Vrlo brzo nakon što sam se doselila u veliki grad, otkrila sam Tinder, ali nisam imala pojma šta radim. Tako sam se poklopila sa tipom koji me sljedeći dan želio izvesti na večeru na neko otmjeno mjesto gdje poslužuju fine odreske i treba rezervisati sto unaprijed, prisjetila se Ejms iz SAD u videu koji je objavila na TikToku.

“Bila sam na putu do restorana kad mi je stigla njegova poruka. Napisao je da ima problema s autom i zamolio da ga pokupim pred njegovom kućom”, nastavila je opisivati ‘dejt iz noćne more’.

Muškarac je odlučio iskoristiti činjenicu da ga ona vozi pa je na putu do restorana obavio još nekoliko zadataka.

“Zamolio me da stanem na nekoliko različitih lokacija kako bi on obavio neke poslove. Pokupio je stvari iz hemijske čistionice, otišao na benzinsku pumpu po nešto što mu je trebalo, a takođe i u banku. Na kraju smo otišli na piće, jer smo propustili onaj fini restoran. Naručila sam margaritu, a on mi je tada rekao kako on ne pije alkohol”, ispričala je.

Potom su stigle grickalice na sto, a našao se na njemu i neočekivani dodatak.

“Donijeli su nam čips i salsu. On je grickao čips kad su mu zubi ispali na stol. Kad kažem zubi, mislim na njih četiri. Uzeo je zube i stavio ih nazad u usta, ali prije toga ih je namočio u svoju čašu s vodom”, dodala je.

Njena muka je, kaže, trajala oko sat i po. Jedva je čekala da se dokopa sigurnosti svog doma, ali željela je ostati pristojna pa je strpljivo slušala o njegovim bivšim djevojkama, o razlozima zašto živi sa sestrom od bivše cure i njenim psima, odgovarala je na milion pitanja…

“U jednom trenuku sam odlučila da mi je dosta. Željela sam samo da veče s njim završi. Htjela sam otići kući”, rekla je.

Napokon su sjeli u njen automobil kad je opet progovorio.

“Rekao mi je da ga želudac nešto muči”, ispričala je i dodala kako je na kraju izvršio veliku nuždu na sjedište jer mu je pobjeglo, mislio je da će biti ‘samo vjetar’, prenosi “The Sun“.

Ovu djevojku na TikToku prati nešto više od 24.000 ljudi. 

Mnogi su prokomentarisali objavu o ‘izlasku iz noćne more’, jednu od mnogih na njenom profilu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Badem keksići

Veoma ukusni keksići sa bademima. Sastojci: – 150 g brašna – 125…

Pet razloga zbog kojih je dobro jesti kiseli kupus

Kiseli kupus je neizostavna namirnica na stolovima zimi. On je izvor brojnih…

Kad posao postane najvažniji: Možda ste radoholičar, a ovo su navike koje to otkrivaju

Naučnici kažu kako ovisnost o poslu iz dana u dan postaje sve…

Jestivo sjemenje puno vitamina E

Bademi su veoma hranjivi i bogati zdravim mastima, antioksidantima, vitaminima i mineralima.…