Pjevačica Nada Obrić otkrila je prije nekoliko godina da je zvanično u penziji, međutim uz to je dodala i da su njena primanja izuzetno mala.

“Da, stekla sam penziju. Fenomenalnu! Godinama sam radila u sarajevskoj opštini kao pravnik, godinama sam držala kozmetički salon i plaćala sve što treba, decenijama sam sebi uplaćivala doprinose. Sve regularno! A sa penzijom koju sam stekla za sve ove godine rada ne mogu da platim ni infostan. Da mi nije dece da pomognu, ne bi mi bilo lako”, izjavila je Nada Obrić jednom prilikom za “Scandal” i dodala:

“Ne nisam razočarana i ogorčena. Bruka i sramota, ali tako je”.

Podsjetimo, jednom prilikom je političarka Jelena Trivan otkrila u emisiji “Magazin In” da je pjevačica Nada Obrić odgojila njenu najbolju drugaricu kada je ostala bez majke.

“Prvi put sam sada upoznala Nadu. Ona je odgajila moju najbolju drugaricu, koja je ostala bez majke. Sve što zna u životu naučila je od nje. O Nadi su muškarci maštali kada je bila mlađa. Iznajme kran i uskoče na njenu terasu, ako neće da im se javi na telefon. U vreme fiksnih telefona, čovek koji je zaljubljen u nju, ode u Australiju gde je ona tada nastupala, zove sve iz imenika sa srpskim prezimenima i pita gde ona tačno to veče peva u Australiji kako bi otišao da je vidi. Ona je toliko fatalna žena i ta poćerka je sve naučila od nje. I ovo vam je poklon od nas dve”, rekla je Jelena, na šta se Nada nadovezala:

“Ovo je nešto najdivnije, Maja i Saška su rođene sestre. Zaista sam ih odgajila od srca, jer su ostale bez majke. Maja je bila najslađa. Ipak su to deca koju ja nisam rodila, a tako da pričaju o meni”, rekla je Obrićeva i krenula da plače, kao i svi u studiju.


Izvor

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You May Also Like

Cristiano Ronaldo iznenadio Georginu poklonom vrijednim 250.000 KM

Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera današnjice, ovog ljeta iz Juventusa je…

Jovana Jeremić izazvala lavinu komentara stajlingom

Voditeljka Jovana Jeremić pojavila se u jutarnjem programu Pink televizije u krajnje…

Angelina oplela po divi: Nikada ne bih bila Karleuša

Voditeljici Jeleni Nikolić je o Jeleni Karleuši govorila pjevačica Angelina, koja je…

Šta povezuje Jelenu Karleušu sa ovom svjetskom zvijezdom

Jelena Karleuša uvijek je obučena po najnovijim modnim trendovima i osvaja svakom…