Bosanskohercegovačka manekenka Esma Voloder s adresom u Australiji zabljesnula je na premijeri novog filma o Džejmsu Bondu (James) u Sidneju.

Crvenim tepihom prodefilirala je s kolegom Nikolasom Loveom (Nicolas) koji je učestvovao u popularnom australskom rijaliti šouu “Love Island”.

– Na premijeri je super bilo, jako lijep dan. Nikolas je bio sa mnom u pratnji jer imamo zajedničkog agenta. Lijepo je bilo provoditi se s prijateljima i ljudima iz šou-biz industrije. A, filmovi o Džejms Bondu su uvijek super – rekla nam je Voloder.

Naša ljepotica nakon premijere se oglasila i na svom Instagram profilu:

“Jedini put kada se trebamo osvrnuti je za referentnu tačku, a ne prebivalište. Prošlost nije dom, već prolazni smještaj, lekcija, a budućnost pripada onima koji žive sadašnjost. Dobro jutro i sretan ponedjeljak.

Naša manekenka zbog pandemije koronavirusa nije dugo dolazila u Bosnu i Hercegovinu koja joj, priznaje, jako nedostaje.

– Mnogo mi nedostaje, svaki dan mislim na naše ljude i sve što smo prošli. Baš neki dan sam opet pričala na Instagramu o Srebrenici i uvijek pokušavam da dijelim informacije na društvene mreže. Baš sam o tome prije nekoliko dana razgovarala o tome sa svojim prijateljima.Teško je kada imaš “dvije kuće” pogotovo kada tako osjećaš i srcem, kaže Esma – kazala nam je manekenka.

– Trenutno sam okupirana porodičnim biznisom “Perfume Oil Expressions”. Svaki dan sve više ljudi zna za nas, imamo mušterije koje nam se vraćaju i to je najvažnije. Tu su svakako i novi kupci i hvala Bogu brend nam još uvijek raste – otkrila nam je Voloder.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You May Also Like

Nada Obrić nije zadovoljna penzijom

Pjevačica Nada Obrić otkrila je prije nekoliko godina da je zvanično u…

CIJELI ŽIRI IZLETIO NA SCENU: Pala krv u ”Zvezdama Granda”

Dok sa nestrpljenjem čekate novu epizodu ”Zvezde Granda” mi vam donosimo kadrove…

Kevin Spacey mora platiti 31 milion dolara zbog kršenja ugovora

Poznati glumac Kevin Spacey morat će isplatiti gotovo 31 milion dolara studiju…

Dalila Dragojević se pokajala: Majčice moja, babo dragi, oprostite mi!

Dalila Dragojević nakon što je napustila emisiju u Zadruzi je otišla u…