MAGAZIN

Musk navodno ima još jedno tajno dijete s Grimes: I ovome su dali bizarno imePodsjetimo, Musk i Grimes otkrili su svoju vezu u maju 2018. Njihov prvi sin X Æ A-12 rođen je u maju 2020., a drugo dijete, kćerka Exa Dark Sideræl Musk ili Y stigla je u decembru 2021

Biografija naziva Elon Musk djelo je poznatog autora koji je inače napisao i biografiju o Steveu Jobsu, a u novoj knjizi koju je recenzirao New York Times otkriveno je ime tajnog djeteta milijardera i pjevačice.

Podsjetimo, Musk i Grimes otkrili su svoju vezu u maju 2018. Njihov prvi sin X Æ A-12 rođen je u maju 2020., a drugo dijete, kćerka Exa Dark Sideræl Musk ili Y stigla je u decembru 2021. Par se u međuvremenu razveo, ali ispostavilo se da imaju treće dijete, čije je postojanje do sada bilo tajna, a sada je potvrđeno u biografiji.

Treće dijete Muska i Grimes navodno se zove Techno Mechanicus ili, skraćeno, Tau.

U osvrtu na biografiju, spisateljica New York Timesa Jennifer Szalai kaže: 

– Muzičarka Grimes, majka troje Muskove djece (postojanje trećeg, Techno Mechanicusa, nadimka Tau, dosad je držano u tajnosti), njegov “demonski” bijes opisuje kao mentalni sklop koji “uzrokuje mnogo haosa.” Ona također insistira da mu to omogućuje da obavi posao.

Korisnici društvenih mreža pohrlili su na X kako bi komentirali ime trećeg djeteta bivšeg para.

“Neću lagati, Techno Mechanicus je ludo ime”, napisao je neko, a drugi komentirao: “Imaju apostrof u svom imenu i ne mogu koristiti pola web stranica. Ovoj jadnoj djeci neće biti lako”.

“Bojim se da ćemo mu morati dozvoliti da pravi još djece. Ova imena su super”, dodao je treći. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top