Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) krsnu slavu – Svetog arhangela Mihaila, sa željom da i u budućnosti nastave profesionalno i uspješno da izvršavaju veoma teške i zahtjevne poslove.

Dodik je naglasio da je MUP garant mira i stabilnosti Republike Srpske, kao i bezbjednosti njenih građana.

“Želim da i u budućnosti radite odgovorno i profesionalno, i da realizujete zacrtane ciljeve i planove, a sve za dobrobiti MUP Srpske i što sigurnijeg i bezbjednijeg života naših građana”, naglasio je Dodik.

On je naglasio da koristi ovu svečanu priliku da pohvali pripadnike MUP-a za sve uspjehe koje su ostvarili u prethodnom periodu i da im čestita na hrabrosti i odlučnosti u borbi protiv svih vidova kriminala.

“Pripadnici policije su uvijek pokazivali da su uz svoju Republiku Srpsku i svoj narod, a naš je posao da ulažemo u policiju, jer to je ulaganje u budućnost. Republici Srpskoj je potrebna profesionalna, odgovorna i moderna policija na koju ćemo uvijek biti ponosni”, istakao je Dodik.

Srpski član Predsjedništva BiH je naglasio da se svakoga dana, a posebno na dan krsne slave treba sjetiti poginulih pripadnika MUP-a koji su svoje živote ugradili u temelje Republike Srpske i odati im dužno poštavanje.

“Još jednom svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske želim srećnu slavu, mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u privatnom i profesionalnom životu”, poručio je Dodik.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske proslaviće sutra krsnu slavu – Svetog arhangela Mihaila.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You May Also Like

Potvrđena optužnica protiv bivše ministrice u Vladi KS Amele Dautbegović

Općinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv bivše…

Mlada Slovenka umrla nakon vakcinisanja Johnson&Johnson

Mlada Slovenka umrla je od posljedica moždanog udara manje od dvije sedmice…

Za Novalićev zakon nema potrebne većine: Novi porezi za građane FBiH neće (još) biti usvojeni

Prijedlog Zakona o porezu na dohodak i prijedlog Zakona o doprinosima neće…

Dodik: Nemam ništa protiv džume

Zašto su Ivanić, Čović i Dodik ugovor Islamske zajednice s državom BiH…