MAGAZIN

Miss Universe Ukrajine u suzama: "Mislim da bih mogla izgubiti cijelu porodicu"Podijelila je dirljivi video s izbora nakon što nije uspjela ući u top 16 finalistica

“Hvala Miss Universeu na prilici da cijelom svijetu još jednom ispričam događaje koji se sada događaju u Ukrajini. Također, posebna zahvalnost Poljskoj za pružanje utočišta i zaštite našim sunarodnjacima”, kratko je poručila uz video.

“Odlučila sam ostati volontirati u Ukrajini jer znam da moram zaštititi svoje ljude. Mislim da bih mogla izgubiti cijelu porodicu”, rekla je kroz suze.

Osim nje, javnosti se obratila i Miss Universe Poljske Aleksandra Klepaczka.

“Prošle godine učinili smo sve u svojoj moći da pomognemo izbjeglicama iz Ukrajine. Gledajući sve te ljude, želim samo da niko nikada više ne bude u takvoj poziciji”, poručila je.

Podsjetimo, na iznenađenje mnogih koji prate izbor za Miss Universe, Viktorija Apanasenko nije prošla u top 16. Organizatori izbora su ranije istaknuli da traže misicu koja ima “snažna zalaganja”, a gledatelji smatraju da je Viktorijin nastup u tom pogledu definitivno zaslužio prolazak u 16 najboljih.

Tokom dijela u kojemu misice nose nacionalne kostime, dio natjecateljica govorio je o politici. Viktorija je spomenula rat Ukrajine i Rusije koji još uvijek traje. Također, prošetala je u kostimu inspiriranom arkanđelom Mihaelom, ratnikom svjetla koji pobjeđuje zlo.

Nosila je bijelu haljinu sa zlatnim steznikom, a na krilima je nosila boje Ukrajine. Rekla je da je njezin kostim inspiriran ratom u Ukrajini. Taj video s takmičenja postao je viralan na internetu i mnogi obožavatelji priželjkivali su njenu pobjedu. 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top