MAGAZIN

Miroljub Petrović u Davcastu: Čovjek bira hoće li biti slobodan ili robJe li danas izazov razmišljati svojom glavom, koja je pozadina rata između Izraela i Palestine, kao i odgovore na mnoga druga pitanja gledamo i slušamo ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba

Za dr. Petrovića kažu da je prije svega čovjek iz naroda. Protiv je novog “standardnog” načina života i poroka koji vrebaju mlade ljude. Splavovi, klubovi i diskoteke za njega su “minsko polje”, a loše žene “kamenjarke”.

David je sa svojim ovosedmičnim gostom u podcastu prošao neke od najaktuelnijih tema današnjice i uspio dobiti recept za pronalazak idealne žene. Razgovarali su i o važnosti roditeljstva i načinu na koji bi trebalo odgajati djecu, o slobodi i izboru.

Je li danas izazov razmišljati svojom glavom, koja je pozadina rata između Izraela i Palestine, kao i odgovore na mnoga druga pitanja o kojima se većina ne usudi govoriti, gledamo i slušamo ovog ponedjeljka u 20 sati na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeGoogle PodcastsApple PodcastsDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes Player FM.

 

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gost bio Luka Bijelović Pljugica, pogledajte OVDJE.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top