Pjevačica Milica Pavlović se nedavno oprobala i kao glumica u seriji “Pjevačica” u kojoj je tumačila glavnu ulogu, ali gostujući u emisiji “Zvezde Granda – Specijal” otkrila je da je imala ponudu i za ulogu u filmu “Toma”.

Kako je objasnila, bila joj je ponuđena uloga Lepe Lukić, ali je na kraju Bjela ipak odustao od ideje da u filmu glume i pjevačice.

„Išla sam na sastanak, ali na kraju je Bjela odustao od toga da bilo koja pjevačica bude u filmu. Inače, bila mi je ponuđena uloga Lepe Lukić. Bila mi je čast da sa njim govorim na tu temu, ali sa druge strane eto sačeka te svoj momenat i dobijete pravu stvar“, ispričala je Milica.

Popularna pjevačica, danas je ponosna na svoju prvu ulogu koja je ujedno i glavna, međutim kada su je prvi put pozvali na kasting mislila je da je u pitanju šala.

„Kada su me pozvali mislila sam da me neko zeza, pa me je Vuk Kostić pozvao i pitao što kuliram objasnili su mi sve“, rekla je Pavlovićva, a zatim se prisjetila i anegdota sa istog kastinga.

„Ja sam se pojavila na kastingu bez da znam napamet scene jer mi to nisu rekli“, kroz smijeh je otkrila ona.

Ne krije da joj je izlet u glumačke vode bio veliki izazov, a uprkos malom gore pomenutom pehu, uloga je bila kao stvorena za nju, a pozitivni komentari i rekacije publike na seriju ne prestaju da se nižu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Nada Obrić nije zadovoljna penzijom

Pjevačica Nada Obrić otkrila je prije nekoliko godina da je zvanično u…

Fahrudin Pecikoza otkrio kako je napisao hit Miljacka Halida Bešlića

Inspiraciju za stihove čuvene pjesme “Miljacka”, koju je komponovao Željko Joksimović, a…

Izdato naređenje: Baldwin će morati predati telefon policiji na vještačenje

Dvije sedmice nakon što je glumac Alec Baldwin dao intervju u kojem…

POPOVIĆ ZAPRIJETIO CIJEPANJEM UGOVORA: Isak Šabanović poslušao savjet i prije isteka roka

Isak Šabanović sa punim pravom može da kaže da mu je 2021.…