MAGAZIN

Matthew Perry pronađen mrtav: Otišao je popularni Chandler iz "Prijatelja"Los Angeles Times i TMZ.com, pozivajući se na neimenovane izvore iz policije, izvijestili su da je Perry pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi ili jacuzziju.

NBC News, pozivajući se na neimenovanog glumčevog agenta i na policiju, izvijestio je da je glumac preminuo od navodnog utapanja u svom domu u četvrti Pacific Palisades u Los Angelesu.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Binga u iznimno uspješnoj seriji “Prijatelji”, koja se prikazivala 10 sezona na NBC-u od 1994. do 2004., u kojoj su glumili Jennifer Aniston, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc i Lisa Kudrow.

Glumac je prije godinu dana objavio autobiografiju (“Friends, Lovers, and The Big Terrible Thing” ili u slobodnom prijevodu “Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar”) u kojima je pisao o karijeri u Hollywoodu, ljubavnim vezama te ovisnosti o drogama i alkoholu.

Tri godine nakon premijere serije glumac je doživio nesreću na vodenom skuteru koja je započela njegove probleme s ovisnošću, jer je postao ovisan o lijekovima protiv bolova.

Prošle je godine objavio i svoje šokantne memoare “Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing”, u kojima je opisao svoju desetljećima dugu ovisnost o alkoholu i drogama.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top