MAGAZIN

Matthew Perry je umro u kadi – Njegova posljednja objava je skoro proročanskaGlumac se godinama borio s raznim ovisnostima i psihičkim poremećajima, no uspio ih je pobijediti – U svojoj knjizi bez zadrške piše o tamnoj strani slave

Naime, neki američki mediji, koji se pozivaju na anonimne izvore, objavili su da je pronađen mrtav u hidromasažnoj kadi. Spekulacija je puno, a prema nekima je moguć uzrok smrti i infarkt miokarda nakon kojeg se glumac utopio, no nitko u ovim trenucima sa sigurnošću ne može reći što je.

Pravi uzrok smrti bit će poznat tek nakon završetka policijske istrage i detaljnog izvješća mrtvozornika, prenosi Večernji list. 

Portal TMZ tvrdi kako je Perry došao kući s treninga te je poslao pomoćnika da mu obavi neke stvari. Kada se on vratio, dva sata kasnije, glumac je bio mrtav.

Navodno se potom utopio. Istražuje se sve, a policija pregledava i Perryjeve društvene mreže.

Naime, pet dana prije smrti objavio je na Instagramu fotografiju sebe u hidromasažnoj kadi, uz koju je napisao: “Oh, znači topla voda koja radi vrtlog čini da se osjećaš dobro? Ja sam Mattmann”.

Inače, „Mattmann“ je bila njegova zafrkancija u kojoj se referirao na usporedbe s Batmanom.

Iako je javno govorio o probleima s drogom i alkoholom, zasad nije poznato jesu li u njegovoj kući nađene neke od nedozvoljenih supstanci, kao ni je li imao alkohola u krvi. Na sva ta pitanja odgovor će dati istraga.

Podsjetimo, glumac se godinama borio s raznim ovisnostima i psihičkim poremećajima, no uspio ih je pobijediti. Naime, Perry u svojoj knjizi bez zadrške piše o tamnoj strani slave.

– Htio sam podijeliti svoje iskustvo sad kada sam siguran da ponovno ne prelazim na mračnu stranu. Morao sam pričekati neko vrijeme dok nisam bio posve čist i daleko od dugogodišnjeg alkoholizma i ovisnosti o drogama. A najvažnije od svega je da sam bio prilično siguran da će moja priča pomoći ljudima – kazao je strane medije Perry koji je svoje memoare započeo šokantnim priznanjem da je prije pet godina skoro preminuo.

Tada je javno obznanio da pati od gastrointestinalne perforacije, ali ne i da je do puknuća debelog crijeva došlo zbog prekomjerne uporabe droga. Dva tjedna bio je u komi i pet mjeseci u bolnici, a nakon što je pušten na kućnu njegu još je devet mjeseci morao koristiti vrećicu za kolostomiju.

– Liječnici su mojoj obitelji rekli da imam 2 posto šanse za život. Stavili su me na uređaj koji se zove ECMO stroj, koji obavlja disanje za srce i pluća. Nitko to ne preživi – otkrio je Perry.

U knjizi se prisjetio i svojih početaka i uloge u ‘Prijateljima‘. Bile su mu tada 24 godine, a njegova ovisnost o alkoholu tek je počela izlaziti na površinu.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top