MAGAZIN

Massimo nas je napustio prije tačno mjesec dana, a danas se oglasila njegova porodica: U svemu si tu…Od tuge, koja će, svjesni smo, zauvijek biti naš saputnik, veći su samo zahvalnost i ljubav

– Tvoju odsutnu prisutnost živimo već mjesec dana. U svemu si tu. Pitamo se šta bi mislio, šta bi nam rekao svojim najljepšim glasom… A onda zamislimo da znamo šta želiš i da bi sve što radimo i sve što ovi tvoji ljudi, tvoja publika, pišu, crtaju, dijele u sjećanje na tebe prepoznao kao duboku emociju i podržao je najtoplijim osmijehom koji se u tvoje oči i na tvoje lice uvijek preselio direktno iz srca. Od tuge, koja će, svjesni smo, zauvijek biti naš saputnik, veći su samo zahvalnost i ljubav. Dok gledamo u nebo tražimo te među zvijezdama. Ti možeš da budeš samo ona najsjajnija. Nedostaješ, a zauvijek ćeš biti tu. Volimo te. Massimalno, stoji u objavi koju su na Instagramu ostavile njegova supruga i kćerka.

Podsjetimo, Massimo je sahranjen 3. januara u Zadru, a njegovom ispraćaju na vječni počinak prisustvovale su kćerka i supruga, ali i brojne kolege sa kojima je sarađivao, kao i brojni poštovaoci njegovog lika i djela.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top