MAGAZIN

Marija Šerifović otkrila javnosti šta je dobila od predsjednika Srbije za pobjedu na EurosonguŠerifović je s pjesmom “Molitva” predstavljala Srbiju i tada je svojoj zemlji donijela pobjeda

Šerifović je s pjesmom “Molitva” predstavljala Srbiju i tada je svojoj zemlji donijela pobjeda.

U novom intervju ispričala šta joj je tadašnji predsjednik Srbije poklonio nakon pobjede.

“Kroz historiju smo mogli vidjeti da se to, bilo da je riječ o muzici, umjetnosti, bilo kojoj od onih sfera koje zaslužuju bilo kakvu vrstu priznanja, gotovo nikada nije dogodilo. Dakle, ne smeta mi to. Najveću zahvalu – aplauz, dobila sam od ljudi koji su tu već 20 godina, koji stare sa mnom. Što se države tiče, mene to previše ne zanima, sve sam sebi osigurala i omogućila”, kazala je.

Potom se Marija osvrnula kako je Aleksandar Tijanić predložio tada da Marija dobije nagradu od 80 hiljada eura kao i sportaši koji sudjeluju na Olimpijskim igrama i ostvare zavidne rezultate.

“Sjećam se što je gospodin Tijanić tada rekao, to se nije dogodilo, otišla sam na prijem kod tadašnjeg predsjednika Borisa Tadića. Pitao je: “Što mogu učiniti za vas?”. Što da mu kažem?! Ne trebaš ništa, mislim što ćeš, ja sam za tebe napravila više, ne trebaš ti ništa za mene. Dobili smo kravatu i bombonijeru, to je to, to je jedina istina”, rekla je.

Ona je potom dodala kako je kravatu poklonila svom menadžeru jer ih ne nosi, a slatkiše je zadržala za sebe.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top