BIH

Majka (28) ukrala odjeću u vrijednosti do 490 KM pa se branila: “Shvatite me, volim markirano”“Shvatite me, nalazim se u teškoj financijskoj situaciji, a volim kupovati kvalitetnu markiranu odjeću“, branila se Tea, inače udana majka maloljetne djece.

Tea (28) je krala odjeću u Intersportu u susjednoj Hrvatskoj i zbog toga bi mogla dobiti šest mjeseci bezuvjetnog zatvora, koliko za nju traže državni tužitelji.

Prema optužnici podignutoj ovih dana, Tea je sredinom decembra lani oko 12:40 sati u gradu na širem zagrebačkom području “ušla u poslovnicu Intersporta te uzela crne ženske tajice, dvije roze ženske majice s kapuljačom, torbicu crne boje te gornji i donji dio ženske trenirke crne boje”.

Sva ukradena roba bila je marke Adidas i ukupno je, prema dopisu Intesporta, vrijedna oko 1.900 kuna (oko 490 KM). Tea se branila kako je tog dana isprobavala odjeću u Intesrportu jer je htjela nešto kupiti. Ali, nije znala objasniti zbog čega je makazama skidala zaštitu i etikete.

“Odjeću sam potom nosila na blagajnu, a dvije stvari su mi ostale u torbi prilikom isprobavanja. Skinula sam zaštitu na nekim artiklima, ali sam i tu odjeću stavila na blagajnu. Kad sam izlazila, začuo se zvuk. Zaštitar je potrčao za mnom, a i ja sam također počela trčati.

Kada sam se vratila, pokazala sam mu svoju torbu i vrećice. Imala sam namjeru platiti svu robu, osim jedne majice s kapuljačom i crnih tajica. Ostale stvari mislila sam platiti kad dođem s bankomata s novcem. Zaštitu sam jednostavno prerezala škarama koje sam ponijela sa sobom.

Na žalost, nisam stigla do bankomata. Shvatite me, nalazim se u teškoj financijskoj situaciji, a volim kupovati kvalitetnu markiranu odjeću“, branila se Tea, inače udana majka maloljetne djece.

Tužitelji za nju ovaj put traže bezuvjetnu kaznu zatvora jer je ranije bila pravomoćno osuđena za krađu odjeće na uvjetnu zatvorsku kaznu. Dokaže li joj se krivnja – a svi dokazi na to upućuju – mlada će majka morati iza rešetaka, piše Danica.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top