MAGAZIN

Lijepa Olivia Dunne oduševila u bikini shootingu na plažama Puerto RicaDunne je nosila izbor mračnih i edgy bikini kupaćih kostima i jednodijelnih kupaćih kostima inspirisanih modernom verzijom srednjoškolske djevojčice iz britanskog punka, slobodno inspirisanom modernom Wednesday Addams, kažu izvori

Instagram profil Bena Wattsa upravo je iznenadio obožavatelje najboljim iznenađenjem: više fotografija s filmske foto-šutiranja za Sports Illustrated Swimsuit. Fotograf koji je ove godine uhvatio LSU gimnastičarku Oliviju Dunne na impresivnim plažama Puerto Rica podijelio je nekoliko fantastičnih, neviđenih, starih fotki s naglašavanjem mogućnosti izlaska na vidjelo na društvenim mrežama u utorak.

Dunne je nosila izbor mračnih i edgy bikini kupaćih kostima i jednodijelnih kupaćih kostima inspirisanih modernom verzijom srednjoškolske djevojčice iz britanskog punka, slobodno inspirisanom modernom Wednesday Addams. Na dvije ekskluzivne slike koje je Watts podijelio 23. listopada, nosila je dvodijelni kupaći kostim u ugljen-sivoj boji iz Entire Studios, s mnogo izreza i jastučića na ramenima.

Na prvoj slici, 21-godišnjakinja stajala je na obali i fotografirana je od kukova prema gore dok je gledala u daljinu i ponosno pokazivala svoj savršeni profil. Na sljedećoj slici, zvijezda TikToka sjela je na koljena i pokazala svoj smjeli izraz lica i izrazito tonirani torzo.

“Najbolja ????”, komentirala je Dunne, koja je najplaćenija ženska sveučilišna sportašica u zemlji, ispod posta.

“Kad ljudi pogledaju moje fotografije u Sports Illustrated, želim da shvate da možete imati najbolje iz oba svijeta”, izjavila je Dunne o utjecaju koji se nada da će imati njezina pojava u Sports Illustrated Swimsuit. “Možete biti sportaš, možete biti u školi i možete se baviti modelingom. Puno je mladih djevojaka koje me vide kao uzor i osjećam da puno mladih djevojaka također prati Sports Illustrated. Dakle, obje naše marke usklađuju se jer želimo inspirisati mlađu generaciju.”

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top