‘Sretni se par’ čak i fotografisao i uz svadbenu tortu, a on joj je onda na klaviru odsvirao ‘njihovu pjesmu’ dok je ona u njega zaljubljeno gledala. 

TikTok korisnica @dieschaklin ispričala je u svom videu kako je organizovala cijelo lažno vjenčanje samo da privuče pažnju svog bivšeg dečka, a online je podijelila i najbolje trenutke svog ‘posebnog dana’.

– Prisjećam se vremena kad sam napravila i profesionalno fotografisanje samo da se on javi – napisala je u naslovu svog videa, a prema fotografijama se vidi koliko se zaista potrudila.

‘Mlada’ je naime nosila predivnu bijelu vjenčanicu, dugi veo i profesionalni make up dok je s ogromnim buketom pozirala za fotografa.

A kako nijedno pravo ni lažno vjenčanje nije potpuno bez mladoženje, i njega je unajmila.

Sretni se par tako fotografirao i uz svadbenu tortu, a on joj je čak na klaviru odsvirao ‘njihovu pjesmu’ dok je ona u njega zaljubljeno gledala.

Za one kojima ni to ne bi bilo dovoljno za kraj je ostavila fotografije sebe s konjem na kojem su mladenci ‘odjahali u suton’, a budući da vjenčani fotograf u Velikoj Britaniji, kako piše The Sun, košta oko 1.600 funti, varka ju je stvarno puno koštala.

Na njenu žalost, ništa od toga nije bilo dovoljno da joj se bivši opet javi i požali što su prekinuli, ali njen je video sakupio preko 146.000 lajkova ljudi koji su mahom hvalili njen trud.

– Trebala si lažirati zaruke, jeftinije je, a kad dođe do vjenčanja ionako je prekasno! – napisao joj je jedan TikToker, dok su se mnogi samo pitali nije li bajkovita ‘svadba’ mogla proći i bez konja… 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Badem keksići

Veoma ukusni keksići sa bademima. Sastojci: – 150 g brašna – 125…

Pet razloga zbog kojih je dobro jesti kiseli kupus

Kiseli kupus je neizostavna namirnica na stolovima zimi. On je izvor brojnih…

Kad posao postane najvažniji: Možda ste radoholičar, a ovo su navike koje to otkrivaju

Naučnici kažu kako ovisnost o poslu iz dana u dan postaje sve…

Jestivo sjemenje puno vitamina E

Bademi su veoma hranjivi i bogati zdravim mastima, antioksidantima, vitaminima i mineralima.…