MAGAZIN

Laka je stalno u gostima – Ako niste stigli pogledati podcast, sada je vrijeme: Pričalo se od graha do politikePodcast Opet Laka od 17. marta je sa vama, a ako ste nešto propustili evo gdje možete pogledati, jer tek su dvije epizode, a bilo je svega

A sve je krenulo sa upadanjem u Dnevnik O kanala, kada je naš voditelj Kenan Ćosić “ostao u šoku”. Pogledajte video na linku ispod:

U prvoj epizodi podcasta voditeljica bila astrologinja Dalida Azinović. Ona i Laka su “pretresli zvijezde”, pokrenuli pitanje šta je pouzdanije grah ili natalna karta, te da li je Bosna i Hercegovina stalno retrogradna.

Ako niste stigli pogledati prvu epizodu, ispod je link i uživajte:

Posljednji petak bio je red za drugu epizodu podcasta Opet Laka u kojem je Laka razgovarao sa Brankom Češljićem iz sela Haljinića kod Kaknja, koji je postao popularan širom BiH po svojim idejama kako treba zaštiti Bosnu i biti ponosan na nju.

Dotakli su se Laka i Branko, ženidbe, sela, graha, politike, izbora, izbornih prevara, pa i Bosne.

Ako niste stigli pogledati drugu ispod je video, pa uživajte.

Pretplatite se na naš youtube kanal, pratite nas na društvenim mrežama, jer ove sedmice dolazi još zanimljivih epizoda sa sjajnim voditeljima, a pripremamo vam još dosta novog sadržaja, tako da ostanite uz nas i pratite nas.

Podcast “Opet Laka” petkom u 20 sati gledajte i slušajte na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeApple PodcastsDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes Player FM, a utorkom u 21 sat na O kanalu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top