Predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković na Twitteru je komentarisao trenutnu situaciju u Bosni i Herceovini. Njegov komentar o političarima i ratu potaknuo je brojne korisnike na reakciju. 

– Drugačije na rat gledaju političari koji znaju šta je noćna smjena u decembru u rovovima i zemunicama. Ovi drugi što su pratili cijenu duhana i kursne liste u bankama ne poznaju tu dimenziju. Vidi se u raspravama ovih dana – napisao je Konaković u svojoj objavi.

Jedan od korisnika Twittera je odgovorio lideru Naroda i pravde, rekavši mu da sve što je on oslobodio slobodno i ogradi.

– Hadžija, sve što si ti oslobodio, komotno ogradi. Gotivio sam te pravo, ali si postao degutantan, u vrijeme kad nam kidišu na BiH vi se međusobno koljete. A tu paradu ti predvodiš kao najglasniji. Halali, nisam više mogao trpiti – glasio je jedan od komentara.

Jedan od korisnika je napisao kako je lično našao Konakovića na liniji koja je bila preopasna, te da ga, bez obzira što nije član njegove stranke, izuzetno cijeni. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Jusuf naručio likvidaciju poznanika za 20.000 maraka

Kantonalni sud u Zenici potvrdio je optužnicu protiv Jusufa Mevića Juke i…

Forto povećao plaću direktorici Zavoda Belmi Barlov. Zašto?

Iako je još u maju prošle godine Belma Barlov imenovana za v.…

U Bosni i Hercegovini prosječna neto plaća 1.042 KM

Prosječna mjesečna isplaćena neto plata u Bosni i Hercegovini u decembru prošle…

Parlament BiH: Predat zahtjev za nižu stopu PDV-a na određene namirnice

Poslanici SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH predali su danas u…