Samo pukim sticajem okolnosti i srećom “češanje” na otvorenom putu između kombija i “juga” završeno je bez katastrofalnih posljedica.

Snimak ove bizarne i opasne nesreće završio je na društvenim mrežama, a oni koji su ga vidjeli imaju samo jedno pitanje za vozača kombija ko ti je dao dozvolu?!

Snimak koji je nastao na jednoj od dionica srpskih puteva šokirao je korisnike društvenih mreža. Naime, vozač zelenog kombija pokušao je po maglovitom vremenu da pretekne automobil.

Tom prilikom, krećući se neprimjerenom brzinom i vozeći opasno, on je prilikom preticanja uvidio da neće moći da uspije u svojoj namjeri, te je izgurao “jugo” s puta, koji je potom završio u travi.

Srećom, vozač koji se nalazio za volanom brzo je reagovao i kada ga je kombi prošao, vratio se na put, bez ikakvih posljedica.

Za sada nije poznato gdje se desila bizarna nesreća, te i da li je vozač zelenog kombija našao za shodno da se nakon nekog vremena zaustavi, te uputi izvinjenje vozaču “juga”.

U komentarima koji su nastupili ispod snimka, korisnici društvenih mreža nisi krili osjećanja šoka i bijesa, te su, uz bujicu pogrdnih komentara, uglavnom pisali “ko ti dade dozvolu”, “sreća pa je u ‘jugu’ bio normalan vozač”,

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You May Also Like

Potvrđena optužnica protiv bivše ministrice u Vladi KS Amele Dautbegović

Općinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv bivše…

Mlada Slovenka umrla nakon vakcinisanja Johnson&Johnson

Mlada Slovenka umrla je od posljedica moždanog udara manje od dvije sedmice…

Anketa: Da li bi stupili u brak s osobom druge vjere?

Bosna i Hercegovina od pamtivijeka važi za zemlju koja je oličenje multietičnosti.…

U saobraćajnoj nesreći kod Kiseljaka poginuo pješak

U mjestu Višnjica Polje kod Kiseljaka večeras se dogodila saobraćajna nesreća u…