BIH

Kolege i prijatelji se u nevjerici opraštaju od Elvira Panjete koji nas je iznenada napustio– Ova tuga, jednostavno ne može se podnijeti. Još noćas se smijao – napisala je Helać.

Elvir Panjeta, dugogodišnji medijski radnik iznenada nas je napustio te je njegova smrt rastužila mnoge kolege i prijatelje.

“Brate moj. Ne mogu još da vjerujem. Sinoć smo razgovarali, smijali se, a jutros mi javljaju da si umro.Da te dragi Allah Dženetom nagradi, a mi koji smo te poznavali znamo kakav si prijatelj bio i kakva gromada od čovjeka”, jedan je od komentara njegovih prijatelja koje je šokirala njegova prerana smrt.

Novinarka Arijana Saračević- Helać na Facebooku je napisala:

“Dušica, Sunčica, Ljepotica. Tako sam ga zvala i osjećala. Utihnulo je srce našeg skromnog, poštenog lijepog Panje. Bio je sin jednog od braće Panjeta koji su sa komandantom Šehovićem, 27.jula 1993.godine, braneći domovinu, poginuli na Žuči. A on tek beba. Panjica i ja, na isti dan, slavili smo rođendan. Televizijska zajednica ga je voljela. Tužni smo dragi Panja i puno te volimo. Ova tuga, jednostavno ne može se podnijeti. Još noćas se smijao”, napisala je Helać.

Panjeta je bio višegodišnji uposlenik BHRT, Nove BH, te Una televizije.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top