Prava priča iza viralnog memea Keanua Reevesa prozvanog “tužni Keanu” daleko je manje uzbudljiva od onoga što se zapravo dešavalo na čuvenom snimku koji je postao hit na internetu, a glumac je otkrio da je zapravo samo bio gladan.

“Samo sam jeo sendvič, čovječe!”, uzviknuo je Reeves kada je Stephen Colbert pokazao fotografiju u epizodi emisije “The Late Show” od ponedjeljka.

Zvijezda franšize “John Wick”, koji na fotografiji izgleda mrzovoljno dok drži sendvič na klupi u parku, dodao je da je na fotografiji iz 2010. samo “razmišljao” i “da se nešto dešavalo”.

“Bio sam gladan”, zaključio je.

Glumac trenutno promoviše “The Matrix Resurrections”, četvrti dio franšize “Matrix”, koji će biti prikazan u kinima i na HBO Maxu 22. decembra.

Tokom svog gostovanja u emisiji “The Late Show” Reeves je također razgovarao o snimanju opasnih scena za film, koje su zahtijevale od njega i kolegice Carrie-Ann Moss da više puta skaču s krova zgrade od 46 spratova.

“Htjeli smo da to uradimo na savršenom svjetlu ujutru, dakle oko 19-20 puta”, podijelio je s publikom.

“Kako se Carrie Ann osjećala u vezi s tim?”, upitao je Colbert, a Reeves je kazao da su vodili računa o psihičkoj pripremi.

“Dok nismo stigli tamo moji otkucaji srca su bili malo ubrzani, ali onda nakon prvog puta ne možete razmišljati o strahu. Morate se nositi s tim, apsorbirati to, a onda samo biti tu i raditi… i to je ono što smo i uradili”, pojasnio je.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Nada Obrić nije zadovoljna penzijom

Pjevačica Nada Obrić otkrila je prije nekoliko godina da je zvanično u…

Fahrudin Pecikoza otkrio kako je napisao hit Miljacka Halida Bešlića

Inspiraciju za stihove čuvene pjesme “Miljacka”, koju je komponovao Željko Joksimović, a…

Film “Toma” obara rekorde, do sad zaradio 5 miliona KM

“Toma”, film srbijanskog glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića, obara rekorde gledanosti kako…

Dejan Dragojević ne može da potpiše papire

Dejan Dragojević tokom “Pitanja gledalaca” dobio je pitanje vezano za razvod od…