MAGAZIN

Kasirka snimila video od 12 sekundi, pa skroz promijenila životni poziv – snimak se dopao milionima ljudiPepeljuga na moderni način

Dala je otkaz u Aldi trgovini, a danas je influencerica i na dobrom je putu da postane prava svjetska zvijezda.

Gotovo kao u priči o Pepeljugi.

Video koji je promijenio njezin život prikazuje lijepu 19-godišnjakinju odjevenu u uobičajenu Aldijevu košulju na blagajni trgovine u hamburškoj gradskoj četvrti Norderstedt kako pleše uz pjesmu “Wild” Jessie J.

Video je na društvene mreže postavljen u septembru 2021. godine, traje 12 sekundi, a u kratkom vremenu su ga vidjeli milioni ljudi.

Elaine, kaže, nije mogla ni sanjati o uspjehu svog videa, to definitivno nije bilo planirano, piše Feniks.

– U to vrijeme nisam puno razmišljala o tome. Jako sam se iznenadila svoj toj popularnosti. Zaista sam zahvalna na tome, iako je to bila samo sreća, priznala je djevojka.

Nešto manje od četiri tjedna nakon viralne snimke, maloprodajna djelatnica konačno je odustala od posla u trgovini kako bi se potpuno usredotočila na svoju novu karijeru influencerice. Jer počela je dobivati upite za  suradnju, od poslova za reklame do modela. Umjesto posla u Aldi trgovini, sad su joj na dnevnom redu poslovi modela, TikTok i oglašavanje. Proslavila se i na Instagramu. Više od 249. 000 obožavatelja prati Elaine na Instagramu.

– Imam posla otprilike tri puta sedmično, ali to ne doživljavam kao posao. Oduševljena sam svojim novim poslom. Aldi je mjesto koje me natjeralo da odrastem. Ali sada je vrijeme da odem u veliki svijet, rekla je Elaine.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top