Obrve su u posljednjih nekoliko godina postale jedan od glavnih segmenata naše beauty rutine, a moramo reći – bilo je i vrijeme s obzirom na to koliko zapravo mijenjaju izraz lica.

Bilo da idete na brow lift, čupanje koncem, japansko ocrtavanje ili nešto potpuno drugačije, obrve su doista postale dio našeg imidža i individualne estetike. I iako se nakratko Hailey Bieber vratila na tanke obrve iz 2000-ih, čini se da se, srećom, ipak ne vraćaju u modu, već statement obrve ostaju u prvom planu i kroz iduću godinu. Idemo na još veće, prirodnije obrve koje omekšavaju naše lice. Koje će biti najpopularnije?

Ravne obrve

Ovo je korejski trend punih obrva s minimalnim lukom i suptilnim završetkom. Naravno, ako želite postići ovaj look, prije svega morate pustiti svoje obrve da narastu te ukloniti dlačice koje idu prema dolje. To će omogućiti da vaše obrve izgledaju ravnije, no budite oprezni s čupanjem da ne biste napravili samo još veći problem.

Prirodne obrve

Ovo jednostavno znači da se držite svog prirodnog oblika obrva i suptilno ih definirate – ne pretanke, ne predebele, već minimalističke i jednostavne. To znači da su suvišne dlačice uklonjene, luk je postojan, ali ne i prenaglašene.

Čupave obrve

Najveći trend ove godine bile su čupave obrve i za sve ljubitelje – bez brige, i u idućoj godinu ostaje tu. Ovaj trend uključuje minimalno korištenje olovki i pudera, ali dobro počešljane, manje definirane obrve. (ljepotaizdravlje.hr)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Badem keksići

Veoma ukusni keksići sa bademima. Sastojci: – 150 g brašna – 125…

Pet razloga zbog kojih je dobro jesti kiseli kupus

Kiseli kupus je neizostavna namirnica na stolovima zimi. On je izvor brojnih…

Kad posao postane najvažniji: Možda ste radoholičar, a ovo su navike koje to otkrivaju

Naučnici kažu kako ovisnost o poslu iz dana u dan postaje sve…

Jestivo sjemenje puno vitamina E

Bademi su veoma hranjivi i bogati zdravim mastima, antioksidantima, vitaminima i mineralima.…