Jarić je jedan od devet osumnjičenih koji su privedeni u akciji „Kodeks“ zbog sumnje da su skoro dvije godine prodavali drogu na području Banja Luke

Darko Jarić koji je uhapšen u policijskoj akciji “Kodeks” priznao je policiji da se bavio nedozvoljenom prodajom narkotika na području Banja Luke, prenosi banjalučki portal “Srpskainfo”.

Podsjećamo, Jarić je jedan od devet osumnjičenih koji su privedeni u akciji „Kodeks“ zbog sumnje da su skoro dvije godine prodavali drogu na području Banja Luke. Međutim, tokom kriminalističke obrade u policiji, on je odlučio da sve prizna.

– Jarić je u prisustvo svog advokata, priznao sve što mu policija stavlja na teret. Odgovarao je na sva pitanja koja su mu postavljena oko nabavke, prodaje droge, zarađenog novca i slično. Nakon toga pušten je da se u nastavku predmeta brani sa slobode – piše “Srpskainfo”.

Isti izvor naveo je kako još jedan uhapšeni sarađuje sa policijom.

– Dragan Dragičević je takođe tokom kriminalističke obrade krenuo da sarađuje sa inspektorima i on će u nastavku predmeta biti svjedok, te je i on pušten da se brani sa slobode – prenosi “Srpskainfo”.

Inače, u akciji “Kodeks” uhapšeni su i Milorad Vuković zvani Luis, Petar Marjanović, Aljoša Marković, Filip Bojić, Goran Đurica, Vladimir Zečić i Saša Mirković. Tokom pretresa policija je od njih oduzela oko dva kilograma narkotika.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Uskoro neće moći svi u kladionice

Crna Gora će novim zakonom o igrama na sreću i nagradnim igrama…

Čanak: Nek se zna, sjevernoistočna BiH koja sebe naziva RS niti je Republika niti je Srpska

Čelnik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak smatra da Bosna i Hercegovina “ne…

Novalić: Hidroelektrane na Drini mogu da grade samo Srbija i BiH

Mi nemamo ništa protiv izgradnje hidroelektrane Buk Bjela na Drini, ali taj…

Tukao čovjeka do smrti nasred ulice: Uhapšen 20-godišnjak

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Ž. R. (2001)…