MAGAZIN

Jedan hit ga vinuo u zvijezde, a onda je nestao: Kako danas živi i izgleda Sejo BoySudeći po fotografijama na društvenoj mreži Instagram koje Sejo objavljuje oni su prava skladna i sretna porodica

 

 

Prije nego što je postao poznat zahvaljujući ovoj pjesmi, svirao je udaraljke i pjevao prateće vokale drugim zvijezdama, a onda se objavljivanjem prvog albuma početkom 2005. godine njegov život promijenio iz korijena.

 

 

Album nosi naziv ‘Hoću na tvoje rame‘, a naslovna pjesma se te godine kada je izašao mogla čuti gotovo svuda. Zbog toga ni ne čudi to što je Sejo za nju dobio i veliki broj nagrada poput:

“Hit ljeta 2005”, “Hit godine 2005”, “Album godine 2005” i “Oskar popularnosti za najmlađeg izvođača – Sarajevo”.

Osim ove pjesme još je jedna doživjela nevjerovatan uspjeh – “Da si mi sreće donijela”. Već 2007. godine pjevač snima drugi album pod nazivom ‘Uzimaš mi dušu nježno‘, ali on nije dostigao uspjeh prvog.

 

 

Sejo i danas pjeva i snima pjesme, ali se ne pojavljuje u javnosti od kako se posvetio porodičnom životu. Sa svojom izabranicom Alisom je 2017. godine dobio sina.

Sudeći po fotografijama na društvenoj mreži Instagram koje Sejo objavljuje oni su prava skladna i sretna porodica, prenosi Story.hr.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top