MAGAZIN

Iznenada preminula slavna influenserica (21), obožavatelji šokirani: "Ovo se ne događa"Dobila je 31,9 miliona lajkova na svojim ‘body positivity‘

Kanadska zvijezda društvenih mreža, koja je stekla 930.000 pratitelja promovirajući ‘body positivity‘ na svojoj platformi, umrla je 24. novembra u ranim jutarnjim satima.

Njeni su podijelili srceparajuću vijest na internetu i napisali:

“Teška srca objavljujemo svjetlo našeg života, našu ljubaznu, brižnu i lijepu kćer, Meghu Thakur, koja je iznenada i neočekivano preminula 24. novembra 2022. jutarnjim satima. Voljela je svoje obožavatelje i željela bi da znate za njenu smrt”, prenosi The Mirror.

“U ovom trenutku tražimo vaš blagoslov za Meghu. Vaše misli i molitve bit će s njom na njenom daljnjem putu”.

Ipak, njeni roditelji nisu potvrdili kako je Megha umrla, iako izvještaji u Kanadi govore da je sudjelovala u sudaru automobila u Ontariju, piše Story.hr.

Otkako je pokrenula svoju platformu 2019., Megha je dobila 31,9 miliona lajkova na svojim ‘body positivity‘ TikTok videima.

Prijatelji i obožavatelji bili su u šoku, a jedan je napisao:

“Molim te, Bože, ne, ovo se ne događa”.

Drugi je komentirao:

“Šaljem svoje misli i molitve vašoj porodici. Bila je tako talentirana i ljubazna mlada žena. Neka počiva u miru”.

Treći je napisao:

“‘Megha je znala kolika je sila u prostoru influencera i koliko se žena ugleda na nju, govorio sam joj cijelo vrijeme. Prerano smo izgubili anđela”.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top