BIH

Ispovijest muškarca koji je pronašao bebu u zamrzivaču ledi krv u žilamaIstakao je da se sa bivšom suprugom razišao u maju, te da je ona i kasnije dolazila ali da dugo već nemaju nikakav kontakt.

Vadio sam stvari iz zamrzivača i ugledao nešto obavijeno sa šest kesa. Mislio sam da je vekna hljeba, izgledalo je kao pogača, kaže muškarac koji je pronašao sinoć bebu u zamrzivaču u Zemunu.

Jezivu scenu koju je doživio opisuje vidno potreseni Zoran M., muškarac koji je sinoć pronašao bebu u zamrzivaču u Zemunu.

– Kada sam krenuo da otvaram kese, u peškiru zamotanu vidio sam zaleđenu bebu- kaže on.

Kako kaže, zamrzivač mu nije radio danima pa je pozvao majstora da ga popravi.

– Kada je majstor došao, rekao mi je da izvadim sve iz zamrzivača kako bi mogao da ga popravi. Tada sam vidio taj prizor i skamenio sam se. Nisam mogao da dođem sebi – dodaje Zoran i objašnjava da je njegova bivša žena imala običaj da ostavlja hljeb u zamrzivaču i da je zato pomislio da je u pitanju vekna hljeba kada je vidio kesu.

Istakao je i da ženu poštuje kao majku njegove djece, ali i da sumnja na nju.

– Nema ko drugi, niko nije mogao da priđe sa ulice i ostavi dijete tu. Ko bi uopšte znao gdje nam se nalazi zamrzivač? – kaže on.

Istakao je da se sa bivšom suprugom razišao u maju, te da je ona i kasnije dolazila ali da dugo već nemaju nikakav kontakt.

– Ja sam pozvao policiju juče, uzeli su moj DNK.. Vjerovatno da vide da li se podudara sa bebinim i koliko je stara beba koja je ovdje ostavljena- rekao je on i napomenuo da u toj kući živi cijeli svoj život, te da mu je kuća ostala još od oca.

Podsjetimo, policija je na licu mjesta obavila uviđaj, a kako se nezvanično saznaje, njihove patrole će pokušati da nađu suprugu kako bi sa njom obavili informativni razgovor, piše Blic.

Sa lica mjesta su uzeti dokazi, a prema nezvaničnim informacijama, provjerava se i mogućnost da telo bebe već godinama stoji u frižideru.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top