Ostavili su me mjesec dana na Psihijatriji i dali mi terapiju od koje sam bila leš. Samo sam plakala i spavala. I tu sam vidjela da nešto sa mnom nije uredu, samo nisam znala šta, opisala je svoje stanje mlada pjevačica

 

Nekadašnja učesnica popularnog muzičkog šoua “RTL Zvijezde” Dženana Manov iz Prozora, s adresom u Sarajevu, ostavila je iza sebe veoma dramatičan period. Ova atraktivna plavuša, koja je talentom i harizmom osvojila region, koncem šoua pokušala je sebi oduzeti život.

 

U ispovijesti za Avaz odlučila je progovoriti o danima koji su bili obojeni sivilom, očaju te kako se uspjela vratiti sebi.

Nakon takmičenja “RTL Zvijezde”, Vi krećete stranputicom.

 

– Prvobitno su “RTL Zvijezde” u mom životu donijele prekretnicu. Došla sam do polufinala, dobila sam nekoliko ozbiljnih ugovora iz Zagreba. I baš kada sam planirala sve to završiti, desila se jedna kobna noć, kada sam pokušala sebi oduzeti život, što mi je skoro i pošlo za rukom.

 

Hitna pomoć prebacila me u Mostar, gdje su me reanimirali. Uspjeli su, hvala Bogu. Tu me ostavljaju mjesec na Psihijatriji i daju mi terapiju od koje sam bila leš. Samo sam plakala i spavala. I tu sam vidjela da nešto sa mnom nije uredu, samo nisam znala šta. Vjerovala sam doktorima i oni su mi bili sve, nada za moju budućnost. Nakon toga završavam još dva puta na Psihijatriji u Mostaru, ponovo zbog pokušaja suicida. I oni mi opet daju istu terapiju, od koje nije bilo nikakvog napretka. Tada su se moji roditelji veoma zabrinuli…

 

Uz pomoć majke, odlazite u Beograd na liječenje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You May Also Like

Potvrđena optužnica protiv bivše ministrice u Vladi KS Amele Dautbegović

Općinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnicu Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv bivše…

Mlada Slovenka umrla nakon vakcinisanja Johnson&Johnson

Mlada Slovenka umrla je od posljedica moždanog udara manje od dvije sedmice…

Dan državnosti BiH čestitali Biden, britanska kraljica, ali ne i Dragan Čović!

Američki predsjednik Joe Biden uputio je Predsjedništvu Bosne i Hercegovine čestitke povodom…

Savjetnica generalnog sekretara UN-a posjetila Beograd i poručila: Molim vas, uklonite mural!

Priznavanje da se desio genocid ne znači i negiranje da su se…