MAGAZIN

Influenserica šokirala svojom haljinom, reakcije pršte: "Kako si se mogla tako obući!?"U kinu je nosila dugu crnu haljinu s visokim i širokim prorezom koji je otkrivao njezinu nogu i dio stražnjice. Video u kojem Indi stoji u navedenom outfitu na blagajni kina podijelio je Austin Powers na Twitteru, a dosegao je gotovo 30 miliona pregleda.

Na videu se vidi da kupuje grickalice. Kosa joj je bila raspuštena, a haljina je pokrivala samo jednu stranu tijela i imala je izreze sa zlatnim detaljima. Ovu skandaloznu haljinu uparila je sa sandalama.

„Ovo bi trebalo biti protuzakonito”, glasio je jedan od komentara na društvenoj mreži.

„Agresivno je za kino i izgleda neudobno. Vrišti ‘želim pažnju‘. Može raditi što god hoće, ali ne poznajem puno muškaraca koji bi htjeli da se njihova djevojka tako odijeva. Je li ona materijal za suprugu? Možda je djevojka samo za jednu noć?” pitao se korisnik.

Ipak, neki su imali i komplimente za njezin izgled.

„Definitivno nije prikladno, ali izgleda nevjerojatno. Sjajne noge.”

„Nije to nosila za odlazak u kino. Nosila je da dobije ovo. Pažnju”, napisao je korisnik.

„Ova jadna djevojka traži privremeno rješenje da se osjeća cijenjeno. Ona nije cjelovita i pretjeruje s privlačenjem pažnje. Ne osjećam ljubomoru, žao mi je njezine duše i tijela”, napisao je korisnik.

„Definitivno mi se ne sviđa, čak iako se ima čime razmetati. Sve je ovo traženje pažnje za kojim samouvjerene žene nemaju potrebu. Što se dogodilo sa skromnošću? Ili, sarmom?”

Ipak neki nisu vidjeli problem u njezinom izboru odjeće.

„Iskreno, vidite žene koje nose bikinije na plaži ili na bazenu. Ne vidim gdje je problem.”

„Vidim više kože u teretani nego na plaži”, nadovezao se korisnik.

Indi često dijeli videe u kojima prikazuje svoju figuru, tako da nije jasno je li ovdje namjerno pozirala ili samo došla pogledati film u zanimljivoj haljini.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top