Influencerica i tiktokerica Heidi Aragon na društvenim mrežama objavila je video iz teretane koji je gotovo odmah posato viralan.

Naime, Heidi, koja inače s pratiteljima dijeli videozapise vježbanja, snimila je muškarca koji ju je gledao u teretani i kako ona tvrdi, uznemiravao.

Naime, Heidi je stavila mobitel na klupu kako bi se snimila dok radi čučnjeve, a onda je prestala kada je ugledala muškarca kako prilazi.

“Ovaj jezivi stari tip u teretani stalno je dolazio i buljio u mene. To sam rekla svom mužu, koji je došao i vježbao pored mene”, kazala je u videu.

Međutim, nepoznati lik je nastavio gledati u nju, pa je pokušala primijeniti drugu taktiku – počela je i ona gledati u njega te mu se odlučila obratiti.

“Rekla sam mu da ako će vježbati u ovom kutu, mora prestati buljiti i stvarati mi nelagodu. Njegov odgovor je bio: ‘Samo gledam okolo’”, objasnila je.

Snimka je brzo postala viralna, a mnogi su se složili da je njena reakcija sasvim ispravna.

“Iako vježbaš na javnom mjestu, nema pravo tako te gledati”, “Nebitno kakvu odjeću nosiš u teretani, nije u redu da bulji u tebe tako”, “Ispravno si postupila”, neki su od komentara.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Badem keksići

Veoma ukusni keksići sa bademima. Sastojci: – 150 g brašna – 125…

Pet razloga zbog kojih je dobro jesti kiseli kupus

Kiseli kupus je neizostavna namirnica na stolovima zimi. On je izvor brojnih…

Kad posao postane najvažniji: Možda ste radoholičar, a ovo su navike koje to otkrivaju

Naučnici kažu kako ovisnost o poslu iz dana u dan postaje sve…

Jestivo sjemenje puno vitamina E

Bademi su veoma hranjivi i bogati zdravim mastima, antioksidantima, vitaminima i mineralima.…