MAGAZIN

Ima 74 godina a izgleda duplo mlađe: Ova modna dizajnerka "šokirala" svojim režimom ishraneIako bi neki možda pripisali porijeklo genima, s obzirom da vuče kineske korijene, a svi znamo koliko su Kinezi vitalni, ipak Vera ima drugačije objašnjenje

Rođena je 1949. godine i to je zapravo ono što većinu fascinira. Kako je moguće da jedan žena izgleda tako mladoliko sa 74 godina? Iako bi neki možda pripisali porijeklo genima, s obzirom da vuče kineske korijene, a svi znamo koliko su Kinezi vitalni, ipak Vera ima drugačije objašnjenje.

Jednostavno, njoj godine ne mogu ništa, a mnogima je njen mladoliki izgled postao prava enigma. Blijedolike puti, “ispeglane kože” i vitke linije, Vera izgleda barem duplo mlađe, prenosi Mondo.

Ovo je tajna njene mladlikosti! Kako kaže, ne ustručava se da jede brzu hranu, a voli da pije koktele sa votkom.

“Jedem McDonalds, apsolutno. Naručujem ga svaki dan, otprilike dva puta nedjeljno, a onda promijenim ishranu”, otkrila je Vera svoj režim ishrane. Takođe, obožava i krofne punjene kremom i šećerom. Kaže i da naporno radi na sebi.

“U suštini, radila sam cijeli život, tako da je zapravo posao kriv za to. Radim puno. Podigla sam dvije ćerke. Mislim da je najbolji lijek za mladolik izgled da čovjek radi puno”, rekla je za kraj.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top