MAGAZIN

Ilda Humić u podcastu Opet Laka: Ja ti nisam od te vrste pare, brza kola, diskoteke i kokainiSa Lakom je podijelila priču o svom životnom putu te kako je uz bezuslovnu podršku njene srednjoškolske ljubavi, a današnjim suprugom, iz minusa izgradila svoju Humperiju i zdravu porodicu

Razgovarali su Laka i Ilda o ljubavi, putu do uspjeha, životu, modnim pistama, Kalesiji i Instagramu.

“Ja nisam uopšte znala da se od ovog može nešto zaraditi, jednostavno sam krenula iz ljubavi”, kazala je ona i dodala da se džaba slika punih 12 godina, a da je uspjeh tek došao ankon tri pokušaja.

Laka je pitao i da li ima udvarača sad kad je popularna te kako to sve izgleda na modnoj pisti(op. a. Ilda Humić je bila u Milanu, sa svojim brendom HI, gdje su se predstavljali) i ima li tu udvaranja.

“Ko će se meni udvarati, pa ja ti ne šaljem te vibre, meni se samo muž udvarao i to je to. Mene je moja mati jedno naučila, meni se može udvarati i Brad Pitt, ja svoje znam. Laka ja ti nisam od te vrste, pare, brza kola, diskoteke i kokaini. A moj suprug i ja uvijek idemo zajedno”, poručila je ona.

Putem svog Instagrama obraća se kaže normalnoj raji, onoj koja ne analizira i koja je tu došla da se opusti i nasmije, a između ostalog pogledajte o čemu su još pričali.

A ko nije stigao pogledati epizoda sa Ildom i Lakom to možete uraditi OVDJE ili na nekoj od platformi.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top