Draško Stanivuković, gradonačelnik pozvao je sve odbornike da bez obzira na to kojoj političkoj stranici pripadaju, prisustvuju sjednici Skupštini grada, što su nakon pauze i učinili svi osim SNSD-a.

Na pauzi Stanivuković je kazao:

“Taman kada pomislite da ne može gore, oni nas sve demantuju. Zadržaću dozu uvjerenje da postoje drugi odbornici skupštinske većine, koji nisu samo ovih nekoliko glavnih u SNSD-u koji do kraja opstruišu i saobitiraju i čine ovakva zlodjela prema Banjaluci”.

Kvorum su održali SDS, PDP, US, SPS, te odbornici Saša Čudić i Saša Lazić. Na današnjoj Skupštini Grada odbornici su trebali da razmatraju Prijedlog rebalansa budžeta, a na računima grada stoji čak 50 miliona KM, neutrošenih sredstava.

Međutim, u momentu kada se činilo da će kvorum biti održan, te da je omogućeno i glasanje o prijedlogu rebalansa budžeta, odbornik iz reda nacionalnih manjina Saša Čudić, koji je i predsjedavao sjednicom, te bio tas na vagi, promijenio je mišljenje:

“Kao predsjedavajući danas imam svoju statutarnu obavezu da predsjedavam ovom skupštinom, ali moram da izrazim negodovanje što ne zasjedamo u punom sastav S obzirom da imamo problem sa kvorumom, izuzeću učešće u skupštini. Mojim izlaskom nemamo uslova da radimo”, kazao je Čudić na šta mu je Saša Lazić, odbornik opozicije kazao: “Bićeš i Kinez ako bude trebalo”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Uskoro neće moći svi u kladionice

Crna Gora će novim zakonom o igrama na sreću i nagradnim igrama…

Čanak: Nek se zna, sjevernoistočna BiH koja sebe naziva RS niti je Republika niti je Srpska

Čelnik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak smatra da Bosna i Hercegovina “ne…

Novalić: Hidroelektrane na Drini mogu da grade samo Srbija i BiH

Mi nemamo ništa protiv izgradnje hidroelektrane Buk Bjela na Drini, ali taj…

Tukao čovjeka do smrti nasred ulice: Uhapšen 20-godišnjak

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Ž. R. (2001)…