BIH

Hamdija iz sela Gaćice je bosanski Hulk i otac petero djece: “Ja sam beton armirani, nema zime za mene”Hamdija je otac petero djece i svakodnevno se bori za preživljavanje. Osim što je jak i toliko zdrav da nikada nije ni zub izvadio, posjeduje i pjevački talent.

Hamdija Ramulj iz sela Gaćice svojom je snagom zaslužio titulu bosanskog Hulka. Toliko je snažan da može pobijediti konja u nošenju tereta, a usred zime šeta se u kratkim rukavima.

“Ja sam beton armirani, nema zime za mene”, govori Hamdija dok se umiva snijegom. Želja mu je nabaviti još ovaca te proširiti svoju postojeću štalu.

Hamdija je otac petero djece i svakodnevno se bori za preživljavanje. Osim što je jak i toliko zdrav da nikada nije ni zub izvadio, posjeduje i pjevački talent.

“Sve je u mene prirodno”, kaže Hamdija.

Za samo dva dana, snimka o ovom nevjerojatnom čovjeku pregledana je više od 470 hiljada puta. Mnogi su u komentarima Hamdiji pružili podršku.

“Ja, ljudi, stvarno ne mogu vjerovati da mlad čovjek, jak kao 3 bika, dobar u rukama, pošten, obiteljski čovjek, ne može naći posao”, “Čuvaj se, trebat ćeš svojoj djeci. Dobar si momak i radnik, samo čuvaj zdravlje”, hvale ga u komentarima.


Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top