MAGAZIN

(FOTO) Zatvoren 6. ZSF: Publika uživala uz zvukove kubanske muzike i stihove Jelene RozgeI ove godine je ZSF donio najljepšu ljetnu priču iz srca Zenice programima za sve generacije i sve ukuse

Program svečane ceremonije zatvaranja Festivala otvorili su mladi voditelji Ena Sikira i Ahmed Babić koji su najavili jedinstveni muzičko-plesni performans “Noć kubanske muzike i plesa”, u izvedbi Duvačkog orkestra Zenica i Plesnog kluba “Shadows”.

Prije izlaska Jelene Rozge na scenu, prisutnima se obratio i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.

– Nadam se da su svi posjetitelji iz drugih gradova, Zeničani i Zeničanke uživali u ovogodišnjem, šestom po redu, Zenica Summer Festu. Družit ćemo se i iduće godine kroz više dana sa još boljim programom, jer nam je cilj da svake godine budemo bolji od prethodne. Čast mi je i zadovoljstvo što će zavjesu na ovogodišnji ZSF spustiti upravo zvijezda poput Jelene Rozge, kazao je Kasumović.

Rozga je koncert otvorila laganim ritmovima svojih balada, a nakon toga prenijela pozitivnu energiju na sve prisutne i priredila posjetiocima dvosatni spektaktl.

– Očekujem da ćemo od prve do zadnje pjevati zajedno. Ja nekako najviše uživam kada publika pjeva, ja sam tada najsretnija i najispunjenija. Već četvrti put ovaj tjedan, ja osjetim toliku ljubav. Poslije koncerta sam puna ljubavi, ja sam je dala, ali sam je i primila, to je poseban osjećaj, poručila je Jelena prije koncerta.

Ovogodišnji, šesti po redu Zenica Summer Fest, i ove godine nam je donio najljepšu ljetnu priču iz srca Zenice programima za sve generacije i sve ukuse.

Podsjećamo da Zenica summer fest tehnički realizuje RTV Zenica uz pokroviteljstvo Grada Zenice i gradonačelnika Fuada Kasumovića, te prijatelje Festivala, zlatnog sponzora kompanije “Bingo”, i svih ostalih sponzora.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top