MAGAZIN

Fanovi Prijatelja fotografirali se na kauču, a onda se iza njih stvorila glumica iz serije: Njihove reakcije su urnebesneKakvo iznenađenje, pogledajte snimak

Obožavatelji serije “Prijatelji” i dandanas u velikom broju posjećuju studio u kojem se kultna serija snimala, a u organiziranom obilasku mogu se vidjeti i slavna fontana i narančasti kauč iz uvodne špice.

Naravno da mnogi žele sjesti na taj kauč i fotografirati se za uspomenu, a učinila je i to grupa fanova koja vjerojatno nije ni sanjala da će ondje biti i Courteney Cox, koja je u “Prijateljima” utjelovila Monicu Geller.

Naime, baš u vrijeme kada su obožavatelji obilazili set, Courteney je imala poslovne obaveze u Warner Brosu pa ih je odlučila iznenaditi i “ubaciti” im se u fotografije.

Dok su se oni fotografirali na kauču, glumica je stala iza, a da oni to nisu ni znali, i fotografirala se s njima.

Čovjek koji ih je fotografirao sudjelovao je u tom iznenađenju i tek kada je posjetiteljima pokazao fotografiju, vidjeli su tko je bio iza njih, piše Zadovoljna.hr.

Njihovo oduševljenje bilo je još veće kada se Courteney došla pozdraviti s njima, kako ne bi sve ostalo samo na photobombingu. Neki su i zaplakali od sreće, a vidjeti Monicu uživo sigurno je nešto što će pamtiti cijeli život.

 

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top