MAGAZIN

Ema Radujko u Davcastu: Najteže mi je naći momka koji može ispratiti moj tempoO djetinjstvu, srednjoškolskim danima, prvoj ljubavi, podršci i odnosu sa porodicom, između ostalog, u sasvim drugačijem razgovoru, ovog ponedjeljka u Davcastu otriva Ema Radujko na www.podcastoslobodjenje.ba

Ema je oduvijek imala želju da se bavi muzikom, a njeni prvi koraci u javnom prostoru bili su na TikToku, gdje je u vrlo kratkom periodu sakupila ogroman broj pratitelja i stekla veliku popularnost. Na tom putu, spoznala je i drugu, manje lijepu stranu show biznisa te se suočavala sa različitim oblicima vršnjačkog nasilja, a na podršku svojih kolega dugo nije mogla računati.

O djetinjstvu, srednjoškolskim danima, prvoj ljubavi, podršci i odnosu sa porodicom, između ostalog, u sasvim drugačijem razgovoru, ovog ponedjeljka u Davcastu otriva Ema Radujko na www.podcastoslobodjenje.ba te na platformama YouTubeGoogle PodcastsApple PodcastsDeezerSpotifyPodcast IndexAmazon MusicTuneIn + AlexaPodcast AddictPodchaserPocket CastsListen Notes Player FM.

Prošlosedmičnu epizodu podcasta Davcast by Oslobođenje u kojoj je gosća bila Barbara, poznatija kao SupremeQueen, pogledajte OVDJE.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top