Elma Elfić Zukorlić, supruga rahmetli Muftije Muamera Zukorlića objavila fotografiju sa njegovog mezara.

Uz fotografiju je napisala sljedeće:

”Tvoj odlazak u vječnost i moj ostanak u vječnu usamljenost”

Elma Elfić Zukorlić je druga supruga Muamera Zukorlića, s kojim je u legitimnom braku dobila četvoro dece. Ona uspešno vodi prvi privatni vakuf univerzitet u Srbiji.

U intervjuu za Bazar pre dve godine odgovarala je na razna pitanja u vezi sa modom i brakom, a evo šta je rekla o suprugu i onome što ne sme da nosi.

– Muslimanka može da prati modu sve dok ona ne urušava osnovne šerijatske principe odevanja, a to je da odeća nije prozirna i tesna. Ja volim modu, ali je ne pratim slepo. Izgradila sam svoj stil i trendove pratim isključivo u onoj meri u kojoj smatram da meni to pristaje. Šanel i Dior imaju linije koje jako volim, tim pre što odlikuju ukus moje majke, tako da sam uz ove brendove rasla i imam neke njihove komade. Ali veoma cenim i domaće dizajnere i često kupujem njihove modele. Među njima su Verica Rakočević, Suzana Perić, Igor Todorović i Sedžda Zukorlić.

Elma se inače bavi menadžmentom na Univerzitetu u Novom Pazaru, a na pitanje da li je od muža tražila dozvolu da radi van kuće, kaže:

– Suprug mi je bio najveća podrška kada sam osnovala svoju firmu i moram priznati da je u teškim trenucima, kada sam htela da odustanem, imao više vere u mene nego ja sama. Ako to smatrate dozvolom – da, dobila sam je sa prvom idejom koju sam mu izložila.

Što se tiče braka sa muftijom, Elma je u ovom intervujuu rekla kako je njihov brak zasnovan na versko-šerijatskim principima i kao takav privlačio je veliku pažnju.

– Danas, kao roditelji četvoro dece, vodimo sasvim normalan porodični život, posvećeni deci i poslovima kojima se bavimo. Deca nam daju posebnu dinamiku i pružaju veliku radost. Posebno osveženje nam je najmlađi sin. U tom smislu, atrakcija su samo ljubav i poštovanje koje smo uspeli da negujemo i održavamo istim intenzitetom punih 14 godina- rekla jer ona tada. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

Uskoro neće moći svi u kladionice

Crna Gora će novim zakonom o igrama na sreću i nagradnim igrama…

Čanak: Nek se zna, sjevernoistočna BiH koja sebe naziva RS niti je Republika niti je Srpska

Čelnik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak smatra da Bosna i Hercegovina “ne…

Novalić: Hidroelektrane na Drini mogu da grade samo Srbija i BiH

Mi nemamo ništa protiv izgradnje hidroelektrane Buk Bjela na Drini, ali taj…

Tukao čovjeka do smrti nasred ulice: Uhapšen 20-godišnjak

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su Ž. R. (2001)…