MAGAZIN

Džejla otkrila sve o prekidu sa dečkom i o odlasku iz ŠpanijeOna se najprije dotakla dolaska iz Španije na naše prostore

Ona se najprije dotakla dolaska iz Španije na naše prostore.

“Nisam ja samo u Srbiji, poslovno sam ovdje, ali sam dosta vremena u Sarajevu. Donedavno sam živjela u Barseloni, a sad sam se vratila na staro. Sad je mnogo lakše, imam onlajn predavanja, laptop je stalno sa mnom. Roditelji žele da završim fakultet, nikad nisam ni htjela da prekinem. Svjesni su da je bolje da studiram onlajn, roditelji su od početka vjerovali u mene, imamo zdrav odnos”, istakla je Džejla.

Džejla je naravno otkrila i da li je zaljubljena.

“Nisam zaljubljena, ali sam bila. Nije me uzdrmao raskid. Na nekim poljima ide, a na nekim ne. Promjenljiva je situacija. Nemam tip, ali mora da bude ambiciozan i da se trudi, da radi. Mora da bude jači od mene emotivno. Ja, evo, pet dana već plačem. Za sve ikad! Šta god vidim, šta god pročitam, baš sam ranjiva ovih dana”, priznala je pobjednica “Zvezda Granda” za “Blic”.

Aleksandra Prijović glavna je tema svuda, a mlada pjevačica otkrila je i kakvo je njeno mišljenje o njoj.

“Bila sam u Beogradu na njenom koncertu, ići ću na još jedan. To je jedan ogroman uspeh. Otići ću i na sarajevski koncert. Ona ima koncerte i u Nišu! Vrijedi otići na tako nešto”, rekla je ona.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE

To Top