U krugu firme „Tola Company“ d.o.o. Zenica jutros u 7.55 sati dvije maskirane nepoznate osobe, u automobilu marke Golf 5, napali su radnika te kompanije te mu ukrali neodređenu sumu novca, piše Zenicainfo. 

Desio se nemio događaj gdje su dva nepoznata lica u automobilu marke Golf 5 zlatne boje napala našeg blagajnika radnika koji je upravo krenuo s novcem koji koristimo za otkup sekundarnih sirovina koji je bio u jednoj limenoj kutiji, kao kasa neka gdje stoji taj novac. Fizički su ga ovdje presreli, izašli i oteli mu tu kutiju i odgurnuli ga nogom. Potom su sjeli i otišli u nepoznatom pravcu“, navodi Darijan Mileusnić, direktor firme „Tola Company“ d.o.o. Zenica.

Potom su obavijestili Ministarstvo unutrašnjih poslova koji su odmah došli na lice mjesta i izvršili uviđaj. A o podacima o količini novca koji su otuđili, naš sagovornik pojašnjava:

Negdje otprilike oko 5.000 ili 6.000 maraka se radi, ne znam sad precizno ili tačno koliko je bilo“, završava Mileusnić.

Po neslužbenim informacijama, tako smo čuli ovdje od pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, čuli smo da je vozilo već pronađeno negdje u Gornoj Zenici u nekoj garaži i da je zapaljeno već“, kazao je Darijan Mileusnić za portal Zenicainfo.ba.

Policija je na terenu i tragaju za počiniocima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

You May Also Like

POTRESNI DETALJI TRAGEDIJE U ZENICI: Mirnes sinu poslao poruku i nagovijestio samoubistvo

Bosanskohercegovačka javnost još je u šoku nakon tragedije koja se dogodila jučer…

Saobraćajna nesreća u BiH: Pijani vozač udario u dva automobila

Večeras je u Bijeljini došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala tri…

Bugojno: Policija provjerava nove dojave o ubistvu bebe

Istražitelji Ministarstva unutarnjih poslova Županije Središnja Bosna (MUP ŽSB) provjeravaju nove dojave…

EKSKLUZIVNO: Pogledajte snimak mjesta gdje je Zeničanin počinio samoubistvo u Talamima

Kako je naš portal već objavio u Talamima kod Zenice pronađeno je…